Posted in september 2018

Klart för start i Vara

Overallerna är på, bilen är redo. Snart kör vi 🙂

Radio Treby sänder från tävlingen för den som är intresserad. Och resultat hittas på https://www.infiniteracing.se/results/JSoR5JYQFxaiuNe9W

Rally i Vara

Imorgon lördag kör vi igen. Prido Varvloppet i Vara står på programmet. Drygt 4 mil fördelat på 5 sträckor. Ragnar är co-driver denna gång och vi startar som nr 79. I Trollhättan fick jag in ett bra flyt i körningen så jag hoppas på en liknande känsla nu med. Kom gärna ut och titta!

Så gick det i Strömkarlsrallyt

Vi nådde vårt mål med dagen. Dvs känna på den nygjorda hjulinställningen, köra med hyfsad attack samt ha roligt. Det var en skön känsla då jag tyckte att bilen gick dit jag ville. Sen fegade man ju på många ställen såklart, men inte överallt.

Vi kom på 26:e plats av 38 i klassen (A, B o C sammanslaget). Bättrade 3 sek på Kabelvägen som gick som SS 1 o 5. Dock körde vi på en vass sten i en sväng strax före målet. Vi bytte hjulet innan starten på SS6 för säkerhets skull och var klara lagom till att det var dags att köra in i TK:n

Snart dags…

Liveresultat finns på https://www.infiniteracing.se/results/HiPvm8x4fHH6hxb7s

Just nu är det dock tillfälligt avbrott. Ett ekipage har problem inne på Kabelvägen (SS1), så vi har inte fått starta än.

Nu är det igång igen 🙂