Isträning

IMG_4316

Idag har vi varit och kört med rallybilen på Södra Lötsjön i Dalarna. Det blev runt 8 mil på två olika banor som var ca 2 km vardera. Så nu tror jag att jag har fått lite mer kläm på hur man hanterar bilen. Tyvärr slutade dock dagen med haveri. Motorn tömde sig på olja som i sin tur orsakade en mindre brand som vi släckte med snö och pulver. Sen var det bara att hämta kärran och vinscha upp bilen på den. Vi hade egentligen tänkt köra på söndagen också, men nu åker vi hem idag istället.

Men vad trött man blev i armarna av allt rattande. Vi får nog sätta en kortare styrväxel på önskelistan, eller så måste jag utöka med mer styrketräning. Visserligen var det ganska krävande banor nästan helt utan raksträckor, och så är det ju sällan på tävling. Kul var det i alla fall så länge det varade. Nu hem och se vad som hänt med stackars motorn.